06.09.2024.

‘Poštujte naše znakove’

Poštovani vozači, u ponedjeljak, 9. rujna 2024. godine, započinje nova školska godina 2024/2025. Stotine djece vraća se u školske klupe, a mnogi od njih po prvi puta kreću na put prema svojim školama. U sklopu preventivnih aktivnosti po nazivom ‘Poštujte naše znakove’, Policijska postaja Trogir apelira na sve vozače i sudionike u prometu da povećaju oprez, posebno u blizini škola, dječjih vrtića i pješačkih prijelaza.

Posebnu pažnju skrećemo na najmlađe sudionike u prometu koji su često neoprezni i manje uočljivi. Usporite, poštujte prometne znakove i prilagodite vožnju uvjetima na cesti. Sigurnost naše djece je na prvom mjestu!

Policijska postaja Trogir će pojačati svoje aktivnosti i nadzor prometa u cilju osiguranja sigurne školske godine za sve učenike. Hvala vam na razumijevanju i suradnji. Sretan i siguran početak nove školske godine želi vam Policijska postaja Trogir!”

Zapratite nas i na društvenim mrežama

Ostale novosti

Projekt CReAIT: Inovativna rješenja za inkluzivni i pristupačni turizam

12.09.2024.

Projekt CReAIT: Inovativna rješenja za inkluzivni i pristupačni turizam

U srpnju 2023. započeo je projekt CReAIT s ciljem poboljšanja pristupačnosti turističkih destinacija Trogira i Ferma (Italija). Fokus projekta je olakšavanje pristupa osobama sa smanjenom pokretljivošću, invaliditetom te senzornim, motoričkim ili mentalnim poteškoćama. Partneri u projektu: Grad Fermo, COOSS Cooperativa Sociale, Grad Trogir i udruga CEDRA. Lokacije u Trogiru: Kula Kamerlengo i Muzej grada Trogira. […]

Češka televizija snimila reportažu o Trogiru

11.09.2024.

Češka televizija snimila reportažu o Trogiru

U Trogiru je snimana reportaža za jednu od najpopularnijih emisija na češkoj televiziji, Objektiv, koja nedjeljom privlači gotovo milijun gledatelja. Ova dugovječna emisija, koja se emitira još od 1987. godine, poznata je po prikazivanju zanimljivih destinacija diljem svijeta, a ovoga puta u fokusu je bio povijesni grad Trogir. Tijekom snimanja, češka ekipa obišla je i […]

Do kraja mjeseca rujna, Trogir će nastaviti oduševljavati ljubitelje kulture bogatim programom 54. Trogirskog kulturnog ljeta (9.9. – 21.9.2024.)

09.09.2024.

Do kraja mjeseca rujna, Trogir će nastaviti oduševljavati ljubitelje kulture bogatim programom 54. Trogirskog kulturnog ljeta (9.9. – 21.9.2024.)

Početkom rujna, Trogir je postao središte vrhunskih gitarističkih izvedbi zahvaljujući festivalu „Majstori gitare“, koji se održao u sklopu tradicionalnog 54. Trogirskog kulturnog ljeta. Festival, organiziran u suradnji s Udrugom splitskih gitarista – GitaraSt, doveo je renomirane glazbenike iz svijeta klasične gitare, pruživši publici nezaboravan uvid u bogatstvo hrvatske i svjetske gitarističke scene. Festival je započeo […]

logo-tzlogo-tzlogo-tz